száraz építés

Mi az a száraz építés?

A száraz építés egy olyan belsőépítési technológia, melynek lényege, hogy nem kerül felesleges víz az építési rendszerbe. Ebbe a körbe tartoznak többek között a falburkolatok, az álmennyezetek és mennyezetburkolatok, a szerelt válaszfal rendszerek, az üreges padlók és álpadlók.

Miért hasznos a száraz építés technológiáját alkalmazni?

A válaszfalak, az álmennyezeti és padlórendszerek beépíthetőségi lehetőségei közül a száraz építés a legolcsóbb, leggyorsabb és legpraktikusabb megoldás. Nagyon jól látszik a száraz építés fejlődése az évről évre növekvő létszámú egy főre jutó éves gipszkarton felhasználók adataiból, mely jól bizonyítja annak egyre gyakoribb felhasználását. A munkálatok néhány nap alatt elkészülnek, mivel nincs száradási idő, ellenben a téglafalakkal. Mivel könnyű és vékony anyagról beszélünk, a szállítás költségei is sokkal kedvezőbbek lesznek. Nem utolsó sorban pedig a száraz építés egyben környezetbarát technológia is, mivel kevés hulladékkal jár. Amennyi hulladék pedig mégis keletkezik, az újrafelhasználható és ennek köszönhetően jelentősen képes csökkenteni a környezetszennyezést.

Miért válasszon minket?

Cégünk fő profilja a száraz építés, melyet a családi házak bővítése, a lakás átalakítás, a lakásátépítés, a gipszkarton szerelés során mind alkalmazunk. Szakképzett kollégáink szolgáltatásaink széles tárházának köszönhetően több munkafolyamatban jártasak illetve több éves tapasztalattal rendelkeznek. Eddigi megrendelőink magas számát munkatársaink professzionális és minőségi tevékenységeinek köszönhetjük, illetve versenyképes árainknak és megbízható üzleti magatartásunknak tulajdonítjuk.

Ha felkeltettük érdeklődését a száraz építés tekintetében, keressen minket a honlapunkon feltüntetett telefonszámon vagy e-mail címen.

Várjuk jelentkezését!