Lakás átépítés

Minden megbízás egyedi, amelyre mi magunk is az új és sajátos kihívások elegyeként tekintünk. Különös tekintettel igaz ez az ipari létesítményekre vonatkozó megbízásainkra. A szektorban kimagasló szakmai tudással rendelkező kollégáink tapasztalatának, valamint a fejlett eszközparkunknak köszönhetően nincs számunkra megoldhatatlan feladat.

Az ipari létesítmények kategóriájába tartoznak a gyárak, üzemek, csarnokok, illetve a logisztikai épületek. Cégünk jelentős szakmai tapasztalattal bír mind a csarnoképítés, mind pedig termelő üzemek és kiszolgáló létesítményeik generálkivitelezésében legyen szó acél vagy vasbeton vázszerkezetű épületekről.

Az egyes iparági, vagy az állami szektorban lévő beruházások esetében általánosságban elmondható, hogy a kivitelezési munkálatoknak speciális igényeknek, iparági előírásoknak kell megfelelni. Az ipari létesítmények speciális kivitelezési igényei többek között formájukban, méretükben, teherbírásukban és egyéb feltételeiben nyilvánulnak meg, így örömmel állunk az ipari megbízások által támasztott egyedi kihívások elé.