gipszkarton szerelés

Mire használható a gipszkarton?

A gipszkarton szerelés a lakások, családi házak, irodák tekintetében kedvező megoldást jelenthetnek mind anyagi, mind esztétikai szempontból. Épülhet térelválasztás céljából, rejtett világítás vagy boltív létrehozásával a lakás barátságosabbá, otthonosabbá tételének érdekében, vagy akár valaminek az eltakarása is állhat a gipszkarton szerelés mögött, illetve egyéb más ötlet megvalósítására is alkalmas, csupán ki kell gondolni és mi megvalósítjuk elképzeléseit!

Mivel cégünk több éve foglalkozik a különböző lakások, házak átalakításával, átépítésével, a gipszkarton szerelés számunkra rutinmunkának számít, így garantálni tudjuk Önnek a minőségi munkát.

Miért érdemes gipszkartonnal dolgozni?

A gipszkarton szerelés az egyik legolcsóbb és leggyorsabb eljárás, nagyon kevés mennyiségű víz szükséges hozzá, ebből kifolyólag minimális mértékű kosszal és törmelékkel jár, néhány nap alatt felhúzható, mivel nincs száradási ideje, mint például a téglafalaknak. A gipszkarton könnyű anyag, így alacsony a szállítási költsége is, nem csak a beszerzési ára.

Miért bízzon meg minket a munkával?

Már elhangzott az egyik fontos érvünk, de az alábbi sorokban egy kicsit részletesebben is ki fogjuk fejteni. Cégünk széles szolgáltatásai között a gipszkarton szerelés olyan bevett szokás, melyet a kezdetektől fogva alkalmazunk. Szakképzett kollégáink professzionális munkájának köszönhetően rövid határidővel, de precízen dolgozunk. Büszkék vagyunk megrendelőink magas számára, melyet a minőségi munka mellett egyben megbízható üzleti magatartásunkkal és versenyképes árainkkal vívtuk ki. Ha szeretné biztos kezekben tudni a gipszkarton szerelés munkálatait, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Elérhetőség:

Ha felkeltettük érdeklődését a gipszkarton szerelés tekintetében, keressen minket a honlapunkon feltüntetett telefonszámon vagy e-mail címen.

Várjuk jelentkezését!